Suradnja

Suradnja sa turističkom agencijom Nautilus. Dodajte vaš smještaj. Property management agencija

 

Poštovani iznajmljivači,
Turistička agencija Nautilus, sa sjedištem u Rovinju, predstavlja turističku ponudu privatnog smještaja u Rovinju, Poreču, Puli I ostalim istarskim gradovima putem vlastitih internet stranica I turističkih portala.
Ovim putem pozivamo sve zainteresirane vlasnike apartmana, soba za najam, kuća za odmor, vila sa bazenom, pansiona I ostalih vrsta smještaja da nam se jave kako bi vlastite objekte uvrstili u naš katalog I to potpuno besplatno.

Nudimo suradnju “na upit” čime Vam ostavljamo potpunu slobodu rada I sa ostalim agencijama. Uz to besplatno ćemo fotografirati vase apartmane I oglašavati ih na našim web stranicama.
Ostvarenom suradnjom uvelike povećavate mogućnost prodaje I popunjenja vaših smještajnih jedinica kako u punoj sezoni tako I mjesecima van visoke sezone.
Vaši će apartmani na taj način biti predstavljeni putem internet stranica prilagođenim Njemačkom, Talijanskom Slovenskom, Skandinavskom I dr. tržištu, kao I putem naših poslovnih partnera i stranih agencija. 

Besplatno ćemo vas reklamirati na velikom broju internet portala kao što su booking.com, AirBnB, Expedia, Trip advisor, VRBO, HomeAway, Fewo-Direkt, Holidu i mnogi drugi.

Ukoliko niste državljanin Hrvatske ili niste u mogućnosti brinuti se za vaš smještaj, možemo vam ponuditi uslugu „Home care“.
Usluga Home care je vrsta property managmenta u kojoj sa nama potpisujete poseban ugovor kojim se mi obvezujemo brinuti se o vašem smještaju, rezervacijama pa čak i gostima. Uz to osiguravamo i sljedeće uslige: čišćenje apartmana, kuća, vila, pranje i peglanje posteljine, održavanje bazena, održavanje okućnoca. Ovu uslugu bi također mogli nazvati „kljuć u ruke“ jer sav posao oko iznajmljivanja vašeg smještaja odrađuje naš stručan tim ljudi.

Za sve dodatne upite stojimo vam na raspolaganju.

Neke od ponude možete pogledati ovdje:
www.rovinjapartments.eu

Ako ste zainteresirani za suradnju možete nas kontaktirati:
Putem emaila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Pozivom na broj: +385 91 88 33 706
Dolaskom u našu agenciju na adresi: Matteo Benussi 1, 52210 Rovinj, Hrvatska